Viggo Kristiansen Frikjent

Det finnes ikke grunnlag. Etter 21 år i fengsel er viggo kristiansen (43) helt frikjent for drapene i baneheia. Viggo kristi­ansen ble løslatt fra fengsel 1. Heiko junge / ntb foto:

Hva kan vi mennesker lære av livene vi har levd? Av oppturene, nedturene – av forbrytelse og straff? I denne utgaven av «Levd liv» møter Borg-biskop Atle Sommerfeldt Ada Sofie Austegard. Hun opplevde at datteren Stine Sofie ble drept i Baneheia for 20 år siden.

Levd Liv er en samtaleserie på Litteraturhuset Fredrikstad der biskop Atle Sommerfeldt inviterer og møter mennesker med svært ulik bakgrunn. Felles for gjestene er at de har opplevd perioder eller situasjoner som har gjort at de har stått overfor vanskelige etiske eller moralske dilemmaer. Noen har trådd feil, andre har opplevd bunnløs sorg og fortvilelse – men alle har måttet stille seg spørsmålet:

Hvordan skal jeg leve livet mitt videre, hva har jeg lært?

I Levd Liv deler gjestene sine tanker, refleksjoner og menneskelige råd med publikum. Serien tar for seg tro, tvil og de krevende valgene vi må gjøre, konsekvensene av dem og hvordan vi forholder oss til andre mennesker.

Nå mener riksadvokaten at kristiansen må frifinnes for forholdene. De mener han var ved sin egen bopel i det aktuelle tidsrommet. Viggo kristiansen ble i 2001 dømt for drap og voldtekt. Nå bør han bli frikjent, mener riksadvokaten. Det var feil å dømme viggo kristiansen for voldtekt og drap i 2001. 12. 08. 22 kl. Kristiansen har sonet 21 år i fengsel for ugjerningene. Riksadvokaten offentliggjorde sin avgjørelse fredag. Viggo kristiansen ble i 2002 dømt i lagmannsretten til 21.

De mener han var ved sin egen bopel i det aktuelle tidsrommet. Viggo kristiansen ble i 2001 dømt for drap og voldtekt. Nå bør han bli frikjent, mener riksadvokaten. Det var feil å dømme viggo kristiansen for voldtekt og drap i 2001. 12. 08. 22 kl. Kristiansen har sonet 21 år i fengsel for ugjerningene. Riksadvokaten offentliggjorde sin avgjørelse fredag. Viggo kristiansen ble i 2002 dømt i lagmannsretten til 21. Riksadvokaten mener viggo kristiansen må frifinnes for drapene og voldtektene i baneheia i 2000. Forsvarer arvid sjødin sa fredag morgen til nrk at han kan kreve over 30. Viggo kristiansen kan forvente store summer inn på konto, etter konklusjonen om at han har sittet uriktig fengslet i over 20 år. I 2004 ble moen frikjent for det første drapet. Riksadvokaten offentliggjorde sin avgjørelse fredag. Viggo kristiansen ble i 2002 dømt i lagmannsretten til 21 års forvaring for å ha vært hovedmannen bak voldtektene av og. Og i 2006 ble han. I et intervju med fædrelandsvennen fredag snakker viggo kristiansen for første gang om livet utenfor. Viggo kristiansen har i alle år nektet straffskyld for ugjerningene i baneheia. Viggo kristiansen er altså ikke formelt frikjent. I et intervju med fædrelandsvennen fredag snakker. Viggo var mentalt forberedt på at han ville bli frifunnet, sier kristiansen. Han snakket med broren like etter riksadvokat jørn maurud hadde fortalt det norske folk at han var.

    Levd liv: Ada Sofie Austegard - 20 år etter Baneheia-drapene

Viggo Kristiansen Frikjent, Levd liv: Ada Sofie Austegard - 20 år etter Baneheia-drapene, 69.88 MB, 50:53, 4,884, Litteraturhuset Fredrikstad, 2020-04-29T17:45:11.000000Z, 3, Viggo Kristiansen vil ikke prøveløslates om han ikke blir frikjent, www.dagbladet.no, 980 x 552, jpeg, Det finnes ikke grunnlag. Etter 21 år i fengsel er viggo kristiansen (43) helt frikjent for drapene i baneheia. Viggo kristi­ansen ble løslatt fra fengsel 1. Heiko junge / ntb foto:, 20, viggo-kristiansen-frikjent, Kostolac Update

Viggo Kristiansen vil ikke prøveløslates om han ikke blir frikjent
Viggo Kristiansen nekter prøveløslatelse
Psykolog reagerer på uttalelse om Viggo Kristiansen (41)
Viggo Kristiansen blir frikjent i Baneheia-saken
Viggo Kristiansen vil ikke prøveløslates - Barnedrapene i Baneheia - VG
Viggo Kristiansen er hjemme, men ikke frikjent. Hva er veien videre?
Viggo Kristiansens psykolog får ikke kritikk i tilsynssak – VG
Statsadvokaten i Oslo tar over Baneheia-saken
Viggo Kristiansens vil holde en lav profil – NRK Sørlandet – Lokale
Derfor begjærer Viggo Kristiansen seg løslatt - fvn.no
Viggo Kristiansen (41) krever å bli løslatt
Viggo Kristiansens vil holde en lav profil – NRK Sørlandet – Lokale
Andreas Holmsen-Ringstad on Twitter: "I dag blir Viggo Kristiansen
Statsadvokaten sier nei til løslatelse av Viggo Kristiansen
Ny ekspert ser på Baneheia-bevis – NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV
Levd liv: Ada Sofie Austegard - 20 år etter Baneheia-drapene
Smilte da han ankom retten
Justismord - Fritz Moen saken